​​Autoværksted i Horsens

​​​Dit t​opprofessionelle bilværksted​

Vi har både erfaringen til at klare de ældre bilmodeller og efteruddannelsen til at håndtere teknikken i de nye biler. Hos os får du altid en venlig og personlig betjening, og vi sørger for, at du hurtigt er kørende igen.

Vi tilbyder bl.a.:

Skadecenter, udberedning af skader

Fejlfinding/udlæsning af fejlkoder

Klargøring af syn

AC/klima service og reparation

Tandremsskift

Rudeskift/stenslagsreparation

Alt i dæk og fælge

4-hjulsudmåling

Rentefri finansiering

Lånebil tilbydes

3 års garanti på alle nye reservedele

Nye reservedele

Fordelskunde hos Horsens autocenter

Bliv fordelskunde v/ Horsens autocen​ter.dk. Vi giver 15% rabat på din næste regning med kundekort. Gælder både på vores værksted, klargøring og undervognsbehandlingcenter.

Kundekort er gratis og rentefri i op til 12 måneder, følg blot nedstående link. Eller kig gerne forbi og få en snak om fordele. Kundekort rabat kan ikke kombineres med andre rabatter og kampagner.

Med kundekort har mulighed for at for at bestemme, hvornår du gerne vil betale dine regninger. Vi samarbejder med Resurse Bank og AL-bank til finansiering, hvor du har mulighed for at oprette en Hella Service Partner konto, der giver fleksibilitet i din økonomi.

Du kan oprette en konto og læse mere her.

Book tid til en prøvetur i dag

Vi forstår, at hver kunde er unik, og derfor tilbyder vi fleksible leasingmuligheder.
​Uanset om du har brug for en kortvarig leasingaftale eller en længerevarende kontrakt, har vi løsningen til dig.

Anmeldelser fra vores kunder​

På baggrund af anmeldelser fra vores kunder, har vi nu 4.6 / 5 stjerner på Google.

"Super service"

Super service, gode priser og skønne biler kan varm anbefales. Købte en bil med kun 10000 km på klokken. Den havde de og til den helt rigtige pris.

Michael ​Christian Bertelsen

"Kan kun anbefale Nemlease"

Jeg har søgt efter en bil i et års tid og kommet i kontakt med nemlease i Horsens. Jeg har nu endelig fået min drømmebil og jeg kan kun anbefale Nemlease til alle i Danmark . Lars som har nemlease har simpelthen ydet den bedste og mest proffesionelle service jeg nogensinde har fået hos en bil forhandler før. Jeg vil helt sikkert bruge nemlease resten af livet. Dejligt med et autoværksted man kan stole på som laver ordenligt arbejde.

DANY OfficialTV

"Alt er forløbet proffesionelt"

Alt er forløbet proffesionelt og med stor entusiasme fra NemLease, Horsens Autocenter. De finder ønskebilen hvis ikke de har den på lager og man bliver godt informeret under hele processen, indtil man får nøglerne udleveret. Kan kun give firmaet mine bedste anbefalinger og man føler sig i trygge hænder under hele forløbet. 😊

Peter Ibrug

Se flere anmeldelser på Google