​​Vi hjælper dig med at finde din drømmebil

​​Bilimport – Vi forhandler biler på bestilling​

Vi finder din drømmebil i ind- eller udlandet

Er du på udkig efter en bilforhandler, der har speciale i bilimport, og som importerer biler på bestilling? Så kan vi hjælpe dig med at finde din drømmebil. Hos Horsens Autocenter forhandler vi brugte biler fra både Danmark og udlandet. Vi har en særlig ekspertise med importbiler, og vi sørger naturligvis for hele papirgangen.

Biler på bestilling – vi klarer det meste for dig

Vi forhandler brugte biler på bestilling, og vi har et stort netværk med mange indlands- og udlandskontakter. Dermed kan vi finde din ønskebil uanset mærke og model. Samtidig har vi en stor faglig viden om bilimport, og derfor kan vi tilbyde en nem løsning, hvor vi klarer det meste.

Kan det betale sig at importere biler? Det kan sjældent betale sig at importere en bil, som har kørt mange kilometer. Omvendt kan du spare en del i afgift til Skat ved at importere en bil, der er i god stand, men har et lavt kilometertal.

Hvor lang tid tager det at importere en bil? Der er en vis papirgang ved import af bil, og bilen skal til et udvidet registreringssyn og et toldsyn inden 30 dage efter ankomst. Værdifastsættelsen af en importbil kan tage op til fem uger.​

​Kontakt os for at høre meget mere om bilimport

Du er velkommen til at høre mere om biler på bestilling fra både Danmark og udlandet, og vi giver gerne råd og vejledning om blandt andet afgift ved bilimport. Kontakt os for at aftale nærmere. Du kan også starte med at se udvalget af brugte biler her på hjemmeside.​

Book tid til en prøvetur i dag

Vi forstår, at hver kunde er unik, og derfor tilbyder vi fleksible leasingmuligheder.
​Uanset om du har brug for en kortvarig leasingaftale eller en længerevarende kontrakt, har vi løsningen til dig.

Anmeldelser fra vores kunder​

På baggrund af anmeldelser fra vores kunder, har vi nu 4.6 / 5 stjerner på Google.

"Super service"

Super service, gode priser og skønne biler kan varm anbefales. Købte en bil med kun 10000 km på klokken. Den havde de og til den helt rigtige pris.

Michael ​Christian Bertelsen

"Kan kun anbefale Nemlease"

Jeg har søgt efter en bil i et års tid og kommet i kontakt med nemlease i Horsens. Jeg har nu endelig fået min drømmebil og jeg kan kun anbefale Nemlease til alle i Danmark . Lars som har nemlease har simpelthen ydet den bedste og mest proffesionelle service jeg nogensinde har fået hos en bil forhandler før. Jeg vil helt sikkert bruge nemlease resten af livet. Dejligt med et autoværksted man kan stole på som laver ordenligt arbejde.

DANY OfficialTV

"Alt er forløbet proffesionelt"

Alt er forløbet proffesionelt og med stor entusiasme fra NemLease, Horsens Autocenter. De finder ønskebilen hvis ikke de har den på lager og man bliver godt informeret under hele processen, indtil man får nøglerne udleveret. Kan kun give firmaet mine bedste anbefalinger og man føler sig i trygge hænder under hele forløbet. 😊

Peter Ibrug

Se flere anmeldelser på Google