Vi tilbyder også leasing​

Leasing af bil for private og erhverv

​Overvejer du leasing af bil i stedet for at købe? Hos Horsens Autocenter tilbyder vi både privatleasing og erhvervsleasing, og vi samarbejder med bl.a. Santander & AL Finans. Vi sikrer naturligvis, at leasingkontrakten bliver korrekt lavet. Vi har værksted i Horsens, og har derfor også mange kunder fra bl.a. Vejle og Aarhus samt deres omegne.

Undgå bekymringer ved leasing af bil

Flere og flere vælger at lease bil. Fordelen er, at du ikke skal bekymre dig om garanti og service. Samtidig kender du en væsentlig del af udgifterne for hele leasingperioden. Det kræver naturligvis, at du overholder aftalen om kilometer, og at du ikke får skader.

Samtidig er der ofte mulighed for en lavere "udbetaling", og du skal ikke bekymre dig om at sælge bilen igen – den skal blot leveres retur. Visse aftaler giver endda mulighed for, at du kan udskifte bilen hyppigere end normalt.

Vi har arbejdet med salg og leasing i over 10 år, men vi har over 40 års erfaring inden for branchen, og derfor kan du trygt benytte os. Vi er et officielt Hella Service Partner-værksted, og vi forhandler i øvrigt Sonax-produkter.

​Vi har altid lagt vægt på at give kunderne en fair behandling ved leasing af bil, og vi har en ydmyg tilgang til faget. Det er måske årsagen til, at vi har mange tilfredse kunder og adskillige gode anmeldelser.

Hvad koster det at lease en bil?

Vores priser for leasing af biler afhænger af den aftale, som du vælger.

Der er mange muligheder for private og erhverv, men aftalen afhænger især af dit kørselsbehov, men også af dit behov for at udskifte bil. Der er også forskellige muligheder, som afhænger af, om du er en privatperson eller en virksomhed.

Kontakt os for at høre mere om billeasing

Hvordan fungerer leasing af bil? Der er forskellige muligheder for billeasing, men overordnet handler det om, at omkostningerne bliver fordelt over en bestemt periode, og at der som udgangspunkt ikke kommer uforudsete udgifter.

Kontakt os gerne på telefon 52 19 09 42 eller på e-mail info@horsensautocenter.dk for at høre mere og for at få et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.

Anmeldelser fra vores kunder

På baggrund af anmeldelser fra vores kunder, har vi nu 4.9 / 5 stjerner på Facebook.

Michael ​Christian Bertelsen

Super service, gode priser og skønne biler kan varm anbefales. Købte en bil med kun 10000 km på klokken. Den havde de og til den helt rigtige pris.

Melissa Moser

​Lars er en meget hjælpsom, pålidelig og kompetent bilforhandler. Vi takker for en rigtig god behandling og tak for din store hjælp.

Birgit Gjerstorff

Fantastisk betjening,hjælpsom og kompetente...dejlige mennesker Så ønsker du/i en dejlig ordentlig bil fra et seriøst og ærligt sted..så kan jeg anbefale nemlease

Hvad synes du?​

Hop ind på vores Facebook side og giv og din personlige anmeldelse, eller se flere fra vores kunder.

Horsens Autocenter

CVR: 34716048

Hos os får du altid en fair behandling.​

Samarbejdspartnere

100% autotjek værksted

Teknologisk institut​

Officielt Dinitrol Center 

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag​

Søndag

07.30 - 16.30

07.30 - 16.30

07.30 - 16.30

07.30 - 16.30

07.30 - 14.30

Efter aftale​

12.00 - 15.00

Kontakt os

Lunavej 1E, 8700 Horsens

Rutevejledning til Autocenter

Klargøring af biler (Sonax): 75 62 33 45

Undervognsbehandling (Dinitrol): 75 62 33 45

Leasing af biler: 52 19 09 42


Mail: info@horsensautocenter.dk

Bilhandel: bilhandel@horsensautocenter.dk