Grundig undervognsbehandling på biler i Horsens og omegn


Se pris og book tid online

Horsens Autocenter er din specialist i rustbeskyttelse og undervognsbehandling i Horsens og omegn. Vi hjælper hver dag mange kunder med undervognsbehandling af biler af alle typer, modeller og årgange med effektiv bilpleje. Vores medarbejdere trækker på god uddannelse og stor erfaring, når de arbejder, og vi bestræber os hver dag på at udvikle os for at kunne yde dig de bedst mulige løsninger. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af håndværket. Det er din sikkerhed for gode, holdbare resultater.

 

Sådan foregår en undervognsbehandling hos Horsens Autocenter

En undervognsbehandling hos Horsens Autocenter forløber i følgende trin:

  1. Adskillelse med afmontering af beklædninger, dækplader, inderskærme, lyddæmpende og fugtsugende svampe samt boring af nødvendige huller
  2. Vask og afrensning af undervognen for fjernelse af salt, snavs, PVC, gummihud, rustflager mm.
  3. Tørring
  4. Behandling af over- og undervogns døre, klapper, skærme, motorrum, paneler, vanger, vognbund, hjulkasser osv. med et tyndt fugtfortrængende penetrerende produkt og efterfølgende med et lyddæmpende slidlagsprodukt på den udvendige vognbund
  5. Montering af de adskilte dele og efterfølgende klargøring og udvendig vask

 

Kvalitetsarbejde med garanti

Vi er underlagt kontrol ordning ved Teknologisk Institut - Dvs. at vi 1 gang om året får besøg af Teknologisk Institut, hvor de gennemgår 5 biler - Vi har ved disse kontroller været fejlfrie - Kundens garanti for kvalitets arbejde. Vores produkter er ligeledes godkendt af Teknologisk Institut.

 

Få en effektiv og ordentlig løsning til en god pris på undervognsbehandling

På autoværkstedet Horsens Autocenter er vi eksperter i undervognsbehandling. Indhent et uforpligtende tilbud på din opgave i dag og få bilen hurtigt og effektivt i top stand igen. 

 

Vil du vide mere?

Vi står altid klar med rådgivning og vejledning om den optimale pleje for din bil, og vi trækker på mange års erfaring, så tøv ikke med at besøge os på værkstedet i Horsens til en snak eller kontakte os på telefon 75 62 33 45. Du kan også skrive til os via kontaktformularen her, og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Horsens Autocenter | Autoværksted med salg af brugte biler, undervognsbehandling og klargøring af biler

Åbningstider

Mandag 07.30 - 16.00
Tirsdag 07.30 - 16.00
Onsdag 07.30 - 16.00
Torsdag 07.30 - 16.00
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket