Brugte biler i Horsens


Leder du efter en ny, brugt bil i Horsens?

Hos Horsens Autocenter tilbyder vi gennem Nemlease Horsens mulighed for at købe og lease brugte biler. Du har mulighed for at leje og købe alt fra store varebiler, som skal bruges i forbindelse med virksomhedsdrivning til mellemstore og mindre private biler – alle til konkurrencedygtige priser.

 

Brugte biler til konkurrencedygtige priser

En af de store fordele ved leasing eller køb af brugte biler er de økonomiske besparelser, som man opnår – og dette er naturligvis også i højsædet her. Hos os udlejes og sælges alle biler til markedets bedste priser med faste lave kontraktpriser, og derfor behøver du ikke gå på kompromis med ønskerne til din nye, brugte bil, fordi økonomien står i vejen.

 

Du får din ønskebil – uanset hvad

Er du på udkig efter specifikke brugte biler, og har du endnu ikke kunnet finde en, som tilfredsstiller dine behov? Så fortvivl ikke! Er din bil ikke på lager, kan bilen bestilles, og gennem vores mange indlands- og udlandskontakter, finder vi din ønskebil – uanset hvad. Om det skal være en Audi, en BMW eller en Suzuki er op til dig – vi hjælper med at finde den. 

 

Kontakt os og hør mere om vores udvalg af brugte biler i Horsens

Har du brug for at høre mere om leje og køb af brugte biler i Horsens, kan du kontakte vores dygtige personale på telefon 75 62 33 45 eller på mail info@horsensautocenter.dk. Via vores hjemmeside kan du samtidig udfylde en kontaktformular, så vi kan skrive tilbage til dig med svar på dine spørgsmål. Vores kyndige medarbejdere arbejder fra vores hovedsæde i Horsens altid på at give dig den bedste løsning.

Åbningstider

Mandag 07.30 - 16.00
Tirsdag 07.30 - 16.00
Onsdag 07.30 - 16.00
Torsdag 07.30 - 16.00
Fredag 07.30 - 15.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Vores samarbejdspartnere